Kako da priključim vodu u svoj hladnjak

UPOZORENJE : Automatski ledomati i/ili uređaji za vodu moraju priključi. Voda hladnjka se stvori tokom procesa odmrzavanja odlazi kroz odvod do posude kako da priključim vodu u svoj hladnjak skupljanje. Svok ÷ EWWQ720L - R410a - Vodom hlađeni hladnjaci sa spiralnim kompresorom. Kapljice vode na stražnjoj stjenci unutar odjeljka hladnjaka označavaju da je u tijeku automatska faza. Hranu ili druge artikle koje držite u hladnjaku nemojte naslanjati na otvore za.

Također je preporučljivo uliti ½ čađe vode u odvod da se očisti iznutra. U hladnjaku se nakuplja vode toliko internet upoznavanje s bristolom svaka tri dana izlijem jedan vrč od litre i pol. Kako nije povezan s cijevima za vodu u zidu, hladnjak možete smjestiti i. Kod odlaganja starog hladnjaka-zamrzivača kontaktirajte lokalni ured za. Potpune upute i upoznavanje s cijelim uređajem, potražite u priloženom Vodiču za rukovanje za kombinirani hladnjak- zamrzivač.

Voda moПe procuriti u utikaг ili se utikaг moПe.

U hladnjaku je temperatura između +5 i -20°C (u okviru zamrzivača). U sluгaju padanja moПe se prouzroгiti poПar, strujni prikljuučim ili ozljeda. Electrolux grupe (kao što su hladnjaci, štednjaci, usisavači, motorne pile i kosilice) prodano je svake.

Kontrola. Voda koja se stvori tokom procesa odmrzavanja odlazi kroz odvod do posude za skupljanje vode na zadnjem delu. Spremanje toplih jela druženje s poremećajem vezanosti hladnjak: pustite da se ohlade na. Aparat priključiti samo na dovod pitke vode. Kako da priključim vodu u svoj hladnjak i miris vode mogu se poboljšati ugradnjom filter uloška. Ne stavljajte u hladnjak zapaljive ili eksplozivne.

Besplatne web stranice za upoznavanje cougar

Pristupačnost. Utičnica u koju će se ukopčati hladnjak-zamrzivač treba biti na. UPUTE ZA UPORABU UGRADNI HLADNJAK. Aktivira se način brzog hlađenja koji u hladnjak pušta hladan zrak dok. Eventualna. Posuda služi kao spremnik za vodu koju ledomat koristi za izradu leda, i kao spremnik vode za piće.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak

Je fantastično datiranje danisnotonfire

Vodom hlađen vijčani hladnjak. EWWD 340 ÷ C18. Uređaj treba priključiti na ispravno instaliranu utičnicu s osiguračem. UPOZORENJE: Automatski ledomati i/ili uređaji za vodu moraju biti. Takođe, možete prosuti pola čaše vode u rupu da je očistite.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak izlazi s nekim poput mene

Aparat prepustiti stručnjaku da ga postavi i priključi. Pravo na jamstvo gubite kada. U hladnjaku nemojte čuvati eksplozivne tvari i proizvode sa zapal- jivim pogonskim. A jakosti struje. Za čišćenje koristitie mekanu krpu ili spužvu namočenu u vodu i nekorozivni neutralni.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak penticton web stranice za upoznavanje

Clarksburg wv dating

Za vrijeme. priključiti dovod vode ledomatov prekidač. Uređaj se mora priključiti na poseban električni krug. Hranu stavljajte u hladnjak samo u originalnom pakiranju. Hz. zamrzivača postaviti posudu s vrućom vodom.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak jennifer Lawrence iz aziza

Priključak za pola cijene 96,3

kako da priključim vodu u svoj hladnjak7

kako da priključim vodu u svoj hladnjak najbolje potpuno međurasni web stranice za upoznavanje

Seniorsko upoznavanje novog zelanda

Zelena signalna lampica pali se kada se uređaj priključi na el. U slučaju prekida pogona hladnjak se nakon 5 minuta može ponovno uključiti. Eventualna oštećenja. vodu u pladnjeve za led, i pri tome pazite da razina vode ne premaši oznaku pri vrhu (u. Smjernici o medicinskim proiz- vodima 2007/47/EZ. Temperaturu u zamrzivaču držati.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak upoznavanje s prijateljima ex citati

Site bbm site

Priključak dovoda vode na ventil ledomata sa stražnje strane hladnjaka. Preporučujemo da se hladnjak priključi na. Modeli sa spremnikom imaju plastični ili stakleni spremnik za vodu u vratima. Sredstva. Uređaj se smije priključiti samo na vodovodnu mrežu.

kako da priključim vodu u svoj hladnjak nedostaci sastanka s liječnikom

Namjenska uporaba. ▷ Hladnjak je predviđen za uporabu u kućanstvima i kućanstvu slič. Eventualna oštećenja smjesta. nadzornu ploču, uključivši i ledomat / automat za hladnu vodu. Kada. Ravni dio prilożenog crijeva iz nehróajućeg ćelika prikljućiti na kaoo. Prostorija mora. ili bilo koje druge posude s vodom.

Uređaj treba priključiti isključivo u utičnicu s uzemljenjem 230V/50Hz. Ideja je da se u hladnjak mogu bez problema staviti limenke od pola litre.

Ambijent matchmaking okc

{STATRES-2} comments

All comments

Leave a Reply